Vi vill träffa dig!

Verksamhetschef Anders Härdevik välkomnar dig som är legitimerad lärare till vår rekryterings­kväll.


­– Lärare, se hit!

Bra verksamhet har inte med tur eller tillfällighet att göra. Håller du med om det vill vi träffa dig. Vi söker legitimerade lärare inom grundskola som ligger i framkant i sin undervisning och i sitt sätt att se på undervisning. Vill du vara med och utveckla elevers möjlighet att nå målen? Kom till vår rekryteringskväll så får vi berätta mer och träffa dig. Det kanske blir första steget i din nya karriär?

Vi bjuder på tilltugg och minglar förutsättningslöst där du har möjlighet att känna oss på pulsen.

När och var?

Onsdag 13 november klockan 17.30-19.30 på utbildnings­kontoret, Linbanegatan 12 i Enköping. Vi finns på bekvämt gångavstånd från tågstationen i Enköping. Det finns även goda parkeringsmöjligheter utanför huset, om du kommer med bil.

Anmäl dig

Anmäl att du kommer till Eva Wadell som är utbildnings­förvaltningens enhetschef för forskning och utveckling på
e-post: eva.wadell@enkoping.se.
Har du frågor kan du även mejla eller ringa Eva Wadell på telefonnummer: 0171-62 64 55.

Verksamhets­chefens vision

Vi vill mer…precis så är det!

En ny tid kräver metoder och förhållningssätt som är anpassade till samtid och i bästa fall, framtid. Det innebär att det gamla skolsystemets struktur i grunden måste förändras. Vår ambition är att gå före och att bryta ny pedagogisk mark.
Kvalitet är ofta tidlös och med det menar jag den plats där magi uppstår: I mötet mellan lärare och elev. Vår nutid möjliggör dock möten mellan lärare och elev på andra platser, under andra former och på andra tider än vi är vana vid. Vi välkomnar den utmaningen!

Vår gemensamma resa bygger på tillit och mod, i alla led och i alla möten. Vår gemensamma resa omfamnar det personliga ansvaret och startar med insikten att bra verksamhet inte har med tur och tillfällighet att göra. Om du, precis som jag, är övertygad om att skolan kan bli ännu bättre så är du välkommen…..

Enköping ligger nära

Enköping ligger på bekvämt pendlingsavstånd från närliggande orter. Cirka 3 mil från Västerås, cirka 4 mil från Uppsala, cirka 2,5 mil från Bålsta, cirka 6,5 mil från Eskilstuna, cirka 4,5 mil från Sala, cirka 3,5 mil från Strängnäs och cirka 7,5 mil från Stockholm. Det är alltså som de säger: Enköping är Sveriges närmaste stad.

Bild av karta över Enköpings pendlingsavstånd till bland annat Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Strängnäs.