Studievägledning

Välkommen till Vuxenvägledningen i Enköping. Här kan du tillsammans med en studie- och yrkesvägledare få hjälp att planera dina studier. Vi ger svar på frågor som rör studier och yrkesval.

Drop-in

Under drop-in erbjuder vi samtal om max 15 minuter. Om många besöker oss så kan drop-in tiderna ta slut för dagen. Vid behov av ett längre samtal så behöver du boka en tid för ett vägledningssamtal.

Tisdagar klockan 13:00-14:30 på Kompetensmagasinet i Enköping.

Hjälp med ansökan

Tisdag 1 augusti och onsdag 2 augusti klockan 9-11 kan du få hjälp med din ansökan vid receptionen på Kompetensmagasinet.

Vägledningssamtal

Om du behöver ett längre vägledningssamtal så kan du boka en tid med en studie- och yrkesvägledare. Du kan själv välja vilken form av samtal du önskar. Vi erbjuder fysiska samtal, samtal via Teams och telefonsamtal.

Dina frågor och funderingar styr samtalets längd, dock högst 45 minuter. Ta med dina betyg från tidigare studier för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

På grund av sjukdom har vi begränsade samtalstider att erbjuda hos en studie- och yrkesvägledare. Vi erbjuder därför möjligheten att boka en samtalstid hos en administratör som kan hjälpa till med ansökningar, information om kursutbud med mera. Om det inte finns några lediga tider i kalendern så är tillgängliga tider bokade. Vi släpper nya tider varje onsdag.

Kontakt

Du når studie- och yrkesvägledare via mejl.

E-post: komvux@enkoping.se