Idrotts­anlägg­ningar

Kommunens idrottsplatser och idrottslokaler är till för alla: unga och äldre, föreningar och privatperson. Här kan du hitta alla anläggningar och boka lokaler.

Det finns olika typer av idrottslokaler och idrottsplatser i Enköpings kommun. Allt från små skolgymnastiksalar och utegym till fullstora hallar och en stor friidrottsarena. Det finns bland annat friidrottsarena, fotbollsplaner, skid- och motionsspår, spontanidrottsplatser, utegym, bangolf, rugbyplan, boulebana och ishockeyrinkar. 

Idrottsanläggningarna hyrs ut till föreningar, privatpersoner och företag. De finns i olika storlekar i olika delar av kommunen. På dagtid är det skolorna som bedriver verksamhet. På kvällar och helger hyr kommunen ut till föreningar, privatpersoner och företag. Den största idrottsanläggningen är Idrottshuset. Om du vill hyra en lokal kontaktar du lokalbokningen.  

Vanliga frågor

​Det kostar olika mycket beroende på vilken lokal det är och vem du är som hyr. Läs dokumentet Taxor och avgifter under fördjupning, längre ner på denna sida.

​Kontakta din förening för att se om du har en bokning.  

Fördjupning

Relaterade dokument för idrottsanläggningar

Kontakt

Hittar du inte svaret på din fråga?